Nyt om nedgravning af fibernet

S√łndag den 3. oktober 2021

SOMMERVIRKE √ėST (de lige numre): I den kommende uge (4.-10. oktober 2021) er vi f√¶rdige med etableringen af fibernet i Sommervirke √ėst og g√łr klar til arbejdet med bel√¶gning p√• vejene. Vi starter med tv√¶rvejene og gemmer Blomstervej til sidst.

V√¶r opm√¶rksom p√•, at det er en d√•rlig id√© at parkere sin bil i Sommervirke √ėst, s√• l√¶nge der arbejdes med vejene.

SOMMERVIRKE VEST (de ulige numre): I den kommende uge starter arbejdet med etablering af fibernet i Sommervirke Vest, og beboerne bedes tænke sig grundigt om, når de færdes med bil og parkerer i haveforeningen.
S√• snart arbejdet med bel√¶gning af vejene i Sommervirke √ėst er tilendebragt, starter vi p√• vejene i Sommervirke Vest.

Vi forventer ‚Äď afh√¶ngig af vejret ‚Äď at det omfattende arbejde med at f√¶rdigg√łre foreningens veje er f√¶rdigt senest i for√•ret 2022.

Bestyrelsen benytter lejligheden til at sige medlemmerne af H/F Sommervirke tak for en yderst l√¶rerig s√¶son og ser frem til at m√łdes igen i en haveforening, der har v√¶ret gennem en del forandringer og er klar og godt rustet til at tage imod nye id√©er og udfordringer.

N√łgleordene er positivt l√łsningsorienteret samarbejde p√• fornuftens grund.

BESTYRELSEN